Waar kijk jij naar bij een babyspeen?

Gepubliceerd op 17 september 2021 om 12:15

Zoveel baby spenen op de markt en zoveel verschillende merken. Waar let je nu eigenlijk op bij een babyspeen en hoeveel heb je er nodig? 

Fopspenen in vele verschillende formaten, vormen en kleuren. Maar welke kies jij voor je baby? Een Fopspeen is er om de zuigbehoefte van je baby te bevredigen. Een speentje kan troost bieden of ontspannen zijn voor je baby. 

 

Op dit moment hebben wij hier op de webshop de spenen van Frigg en Dupini. Deze hebben we voor gekozen om een aantal redenen. 

Frigg 

De Frigg spenen zijn gemaakt van 100 medisch siliconen en zijn 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten. De spenen hebben een rond schildje dat iets naar buiten staat gericht zodat het de huid van je kleintje niet irriteert. 

De Frigg spenen zijn van een Deens merk en is is vele mooie kleurtjes verkrijgbaar. De speentjes maat 1 zijn vanaf de geboorte te gebruiken tot ongeveer 6 maanden. 

Je vind alle Frigg spenen hier: 

https://www.minimonkey-sewing.nl/baby-en-kind/verzorging/frigg-spenen


Dupini 

 

Dupini is een Nederlands merk dat naast een goed en mooi speentje voor je kind ook nog eens heel milieubewust is. 

De spenen van Dupini zijn 100% vrij van silicone, plastic en schadelijk chemicaliën. En echt een groot voordeel aan deze spenen is dat ze uit één stuk zijn gegoten, dat betekend dus er zitten geen naden in waar vuil, stof of troep tussen kunnen gaan zitten. 

De Dupini spenen zijn er in twee varianten namelijk de ortho en de ronde speen. 

De speentjes van Dupini maat 1 zijn te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. 

Je vind de spenen van Dupini hier:

https://www.minimonkey-sewing.nl/baby-en-kind/verzorging/dupini-spenen-en-bijtring 

Vervangen

Een fopspeen kan je het beste iedere 6 weken vervangen, vervang het speentje eerder als je beschadiging in het speentje ziet. Controleer regelmatig het speentje op bijtsporen of scheurtjes. Dit kan je bijvoorbeeld doen door even aan het zuiggedeelte van het speentje te trekken. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Jessica
21 dagen geleden

Hele mooie speentjes, ik heb gekozen voor Frigg!